Sporočila, ki pritegnejo pozornost


Zakaj bi se zadovoljili s pošiljanjem povprečno oblikovanih sporočil, če pa lahko ustvarite sporočila, ki jih je užitek brati in pregledovati in ki takoj pritegnejo pozornost prejemnikov? S sistemom Newsletter.si vaša kreativnost ne bo omejena, saj lahko uporabite predloge, ki vam jih posebej izdela vaš ali naš oblikovalec ali pa uporabite katero od že vnaprej pripravljenih oblikovnih predlog, dodate vaš logotip in že ste pripravljeni za vnos vsebin in pošiljanje.


Napredni urejevalnik teksta
Sporočilo in njegovo obliko lahko urejate bodisi preko naprednega WYSIWYG grafičnega urejevalnika bodisi neposredno v HTML pogledu in že ob samem urejanju vidite, kakšno bo vaše sporočilo videti v končni obliki.

 
External link opens in new tab or window


Na izbiro številne predloge, prilagojene prav za vašo dejavnost
Če želite uporabiti že predpripravljene oblikovne predloge, imate več kot široko izbiro. Izberite oblikovno podobo, ki ustreza vaši dejavnosti, dodajte logotip vašega podjetja in vaše sporočilo je že pripravljeno za vnos besedila.

 
External link opens in new tab or window


Pripravite svoje predloge in jih zlahka uvozite
Vam že izdelane oblikovne predloge ne ustrezajo? Je sporočilo zastavljeno bolj kompleksno in želite imeti posebej prilagojen dizajn za vašo kampanjo? V vaš Newsletter.si račun lahko zlahka uvozite posebej izdelano oblikovno predlogo v HTML formatu skupaj s stilsko CSS datoteko, sistem pa bo iz datotek samodejno pripravil HTML obliko z vključenimi stilskimi določili, primeren za e-poštno pošiljanje.

 
External link opens in new tab or window



In še več...


Preizkusite dizajn v različnih e-mail programih odjemalcih, preden pošljete
Eno od najbolj zamudnih opravil pri e-mail kampanjah je zagotovo testiranje obnašanja pripravljenega sporočila v različnih e-mail programih (Outlook, Mac Mail, Yahoo Mail, Gmail ipd.). Z Newsletter.si si lahko enostavno sestavite testne sezname in testno pošljete sporočilo ter hitro preverite, ali je sporočilo tehnično ustrezno izdelano.