Je e-mail marketing primeren za vašo dejavnost? Vsekakor.

Če pošiljate vaše e-novice tedensko, mesečno ali dnevno, ne glede na to kako pogosto, vedno se je potrebno potruditi za uporabno vsebino. Vemo, ker tudi mi pošiljamo naše e-novice vsak teden, že nekaj let. Torej bodite kreativni in ne dopustite, da vam največ časa vzame ravno priprava izvajanje e-mail kampanje zaradi slabega orodja za pošiljanje. Še hujše kot to je, da vaše e-novice niso dostavljene ali pa ne veste, če so bile sploh kdaj dostavljene. Če ne merite odziva, potem ne boste vedeli, česa si vaši bralci/kupci želijo.


Newsletter.si je za uporabo zelo enostavno orodje, saj je načrtovano na tak način, da čimbolj učinkovito izrabi prodajno marketinško žilico njegovega uporabnika. Poleg bogatih funkcionalnosti je potrebno izpostaviti dejstvo, da vam ni treba skrbeti, ali bo e-sporočilo prispelo v mapo prejetih sporočil, ali ne.  


Sistem Newsletter.si lahko uporabljajo tako spletni mojstri, kot tudi povprečni uporabniki interneta. Vsem je omogočen tudi vpogled v detajlno statistiko, ki nakazuje, kdo je vse je kliknil na katero od povezav oz. koga je kaj zanimalo. Ni človeka, ki ne bi oboževal takšne funkcije!


Kaj še čakate?




Nepremičnine

Z Newsletter.si boste dobili enega najbolj intuitivnih sistemov, kar jih obstaja za pošiljanje vaših e-mail marketinških kampanj. Poleg tega je namenjen uporabnikom, ki nimajo ravno veliko časa za zbiranje e-mailov in ustvarjanje prilagojenih grafičnih predlog. Več časa vam bo dejansko vzelo podpisovanje papirjev, kot pa ustvarjanje in pošiljanje e-mail kampanje. Izkoristite še ne izkoriščeni prodajni kanal za vaše nepremičnine, postavite jih na zemljevid!


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Naznanite novo ponudbo
  Seznanjajte vaše potencialne in obstoječe kupce o spremembah na trgu
       nepremičnin
  Oglašujte vašo znamko kot klientom prijazno in „domačo“
  Objavljajte vaše zadnje reference
  Pošiljajte vabila ali navodila vašim distributerjem oz. agentom






Turizem

Življenje turističnega delavca je takšno: Ljudem daješ svet, oni pa ga mečejo stran!
Svet je iz dneva v dan manjši, toda to turizmu ne olajšuje svojega poslanstva. Današnji turist je pravzaprav že zelo zasičen z velikim številom možnosti, kot jih ima na izbiro. Če torej hočete pridobiti zaupanje ljudi, katere bi radi nekam popeljali, uporabite švicarski nož med podobnimi rešitvami – Newsletter.si. S slednjim dobite možnost prilagoditve dizajna recimo letnemu času, orodje za pošiljanje in sledenje e-sporočilom in kar je najpomembnejše, možnost da ga uporabite kjerkoli, tudi ko ste na plaži. Ponudba se stalno spreminja, spomeniki so iz dneva v dan starejši, torej je razlogov za uporabo Newsletter.si sistema nešteto.


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Promovirate popuste in posebne ponudbe
  Pošiljate e-pošto vaši ciljni skupini
  Upravljate z VIP seznamom gostov






Izobraževalne ustanove in učitelji

Kot izobraževalec ali izobraževaln ustanovi je komunikacija z ljudmi zagotovo najpomembnejša sposobnost. Poleg živcev, seveda :)! Na srečo, teh pri Newsletter.si ne boste potrebovali. Mi ne bomo preizkušali vašega potrpljenja, kot to lahko študentje, pokali žvečilnih gumijev in zamujali na učne ure. Naša Newsletter.si ekipa celo vedno naredi domačo nalogo!
S pomočjo Newsletter.si sistema za pošiljanje e-sporočil, se komunikacija z uporabniki vaših storitev ne bo končala z zvoncem oziroma koncem šolske ure. Vzpostavite dialog in obveščajte vaše študente in njihove starše konsistentno in kar je najbolje, širite znanje!  


Kako lahko Newsletter.si koristim kot izobraževalna ustanova/podjetje?

  Naznanite nove tečaje, izobraževanja ali dogodke
  Vzdržujte kontakt s starši ali odgovornimi osebami
  Razpošiljajte urnike in navodila
  Vzpodbujajte družbeno koristne dogodke
  Prodajajte izobraževalne produkte
  Promovirajte mentorstvo ali trenerski posel






Finančne storitve

Vsi delamo zaradi denarja. Toda komu lahko sploh verjamemo, ob tako velikem številu podjetij, ki trdijo, da lahko iz 10 centov ustvarijo 1 evro? Kjer sta zaupanje kupcev in trženje blagovne znamke bolj pomembna za boljši uspeh kot pa finančne storitve, ne bo nikoli plačilne discipline. Ne glede na to, pa je treba upoštevati dejstvo, da se z internetom manjša število poslovalnic bank in ostalih finančnih institucij, ki na ta način svoje poslovanje prenašajo „v domove“.  V iskalnikih je že velika konkurenca, torej se je za uspeh potrebno izpostaviti še na kakšen drugačen, edinstveni način! Za vzpostavljanje odnosov s klienti, utrjevanje zavedanja znamke in predvsem trženje produktov na lep in uglajen način, brez pritiskov, je potreben zanesljiv sistem pošiljanja e-sporočil, ki jim je mogoče slediti in jih detajlno analizirati.
Z uporabo Newsletter.si sistema je možno vse to in še več! Možno ga je integrirati tudi v vaš CRM sistem, seveda po zelo ugodnih cenah!


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Za pošiljanje e-novic s katerimi utrjujete blagovno znamko, kot strokovnjaki z
       nasveti
  Promovirajte udeležbo na delavnicah, seminarjih, webinarjih,...
  Obveščajte uslužbence o novostih v podjetju
  Oglašujte finančne storitve oz. produkte
  Sledite odzivu na različne ponudbe, testirajte!







Zdravilišča, kopališča, fitness klubi

Kako nekoga spraviti v najboljšo formo je že samo po sebi nemalo dela, vendar nič v primerjavi z delom, ki potrebno za animiranje obiskovalcev vašega športnega centra, da ne lenarijo doma. Newsletter.si je vaše orodje, s katerim jih boste redno angažirali še dolgo po tistem, ko pri vas vplačajo prvo mesečno članarino.


Kako vam Newsletter.si pri tem pomaga?

  Za pošiljanje e-novic z nasveti za zdravo prehrano
  Za obveščanje o novih trendih in metodah treninga
  Za večanje obiska na vašem blogu ali spletnem mestu
  Obveščanje o popustih, posebnih ponudbah ipd.
  Sledite odzivu na različne ponudbe, testirajte!
  Za obveščanje vaše ekipe/zaposlenih

na vrh >>




Hoteli, penzioni, prenočišča

Naj gre za hotel, motel ali apartmajsko naselje, vaši gostje si ponavadi želijo le oddiha in pobega iz realnosti. Ne glede na to, ali ponujate vilo v nebesih, ali le prenočišče, v vsakem primeru bodo tudi tisti, ki sedaj nimajo časa za "pobeg", enkrat razmišljali o tem, kam naj gredo in zakaj prav tja. Potrebujete nove in sveže ideje za privabljanje gostov? No, strategije vam sicer ne bomo razvijali, ponujamo pa vam enostavno, učnkovito in prilagodljivo rešitev za promocijo vaših kapacitet in vzpostavljanje dolgoročnega odnosa z vašimi potencialnimi in obstoječimi gosti.
Sistem Newsletter.si je namreč kot ustvarjen za to!


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Oglašujete lahko popuste in posebne ponudbe
  Promovirate članske klube oz. posebne pogoje za lojalne goste
  Ustvarite VIP seznam gostov
  Pošiljate e-novice v zvezi z novostmi na področju turizma in potovanj
  Vzpostavljate dialog s preteklimi, sedanjimi in prihodnjimi kupci






Nočni klubi in diskoteke

Vsakič pred dogodkom oz. nočjo, ko naj bi se „dogajalo“ želite imeti vse tipi topi. Najprej morate okrasiti plesišče, pripraviti in napolniti bar, se dogovoriti o vseh detajlih še z zunanjimi izvajalci... DJ je najet, natakarji in varnostniki so „v pripravljenosti“, manjkajo le še obiskovalci, od katerih je odvisno, ali se bo vse skupaj izplačalo. Četudi bodo prišli, še ni rečeno, da bodo tudi „dobri pivci“. Kako torej zagotoviti, da bo vse teklo, kot po tekočem traku, tako da bodo zadovoljni vsi?


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Promovirate članske klube oz. posebne pogoje za lojalne goste
  Ustvarite VIP seznam gostov
  Pošiljate e-novice v zvezi s prihajajočimi gosti
  Vzpostavljate dialog s preteklimi, sedanjimi in prihodnjimi kupci








Neprofitne organizacije

Nekateri pojem neprofitno razumejo kot „ni problema“. To so ponavadi ljudje, ki nikoli niso delali pri eni takšnih organizacij. Saj veste, že sama pripravljenost nekomu pomagati, lahko opravi polovico dela. Tudi pri Newsletter.si tako mislimo. Verjamemo in spodbujamo pomoč neprofitnih organizacij, zato tudi za njih ponujamo enostavno marketinško orodje, ki ga že uporablja na tisoče neprofitnih organizacij po celem svetu. In naj ostane med nami...kot ena izmed takšnih, imate pri nas 15% popusta.


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Spodbujate dobrodelne akcije
  Oznanjate posebne dogodke
  Promovirate izobraževalne programe
  Upravljate z vašim press seznamom
  Urejate e-poštne sezname
  Merite odziv na e-mail kampanjo






Restavracije in gostinski lokali


Konkurenca v gostinstvu in vseh obstranskih dejavnostih je neizprosna, toda če ne prenesete vročine in vonja po papriki, pojdite raje iz kuhinje, ... ali ni tako?
S pomočjo enostavnega sistema Newsletter.si za masovno pošiljanje e-sporočil, lahko sedaj konkurentom začinite kuho in poskrbite, da bodo tudi njihovi gostje drli le še na vaša vrata.  


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Izdelajte in upravljate s seznamom za VIP goste
  Oglašujte spremembe na meniju, posebne tematske večere, popuste in zabave
  Prilagodite grafično predlogo, ki naj odraža estetični videz vaše spletne strani
  Pošiljajte e-novice z recepti in nasveti za pripravo jedi, ki jih tudi sami ponujate
  Sledite odzivom na vaša e-sporočila






E-mail marketing v distribuciji

Distribucija igra zelo veliko vlogo z vidika varnosti in zdravja potrošnikov. Skrbi namreč, da smo ljudje zadovoljni in ne pademo v depresijo zaradi pomanjkanja (večje izbire). Tudi ko gre le za par čevljev, škatlo čokolade, gumo za avto ali pa kos pohištva, vedno ste tu, da nam pomagate ostati zadovoljni. No, pri Newsletter.si, vam želimo vrniti uslugo!   
Ne poznam ljudi, ki bi bili več na telefonu, kot vi. In če je temu res tako, zakaj potem ne bi izkoristili priložnosti in velik del obvezne komunikacije z vašimi kupci, dobavitelji in prevozniki prenesli tja, kjer so prisotni vsi, to je na internet. S pomočjo sistema Newsletter.si, namreč lahko z vsemi vašimi partnerji komunicirate naenkrat! To je seveda lahko vaša velika konkurenčna prednost in hkrati pripomoček za optimizacijo vašega delovnega procesa.


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Promovirajte nove sezonske linije izdelkov
  Oglašujte razprodaje, popuste in posebne ponudbe
  Personalizirajte pošiljanje e-mailov
  Pošiljajte e-novice in vaše kliente obveščajte o novih izdelkih in trendih v
       dejavnosti
  Sledite učinku pošiljanja e-mail kampanj



E-mail marketing je hitra, poceni in inovativna pot za konsistentno komunikacijo s kupci, graditev zavedanja blagovne znamke in vzpostavljanja zaupanja s kupci. S pomočjo Newsletter.si lahko izdelate kontaktni obrazec za vašo spletno stran, objavite vaše on-line e-novice in vodite kampanjo kar preko brskalnika. S pomočjo sofisticiranega sistema poročanja lahko vidite, koliko ljudi je odprlo vaše e-sporočilo in kdo je klikal na povezave v e-sporočilu. Zato ne potrebujete niti inštalacije programa, niti nobenega tehničnega predznanja.


Prodajalci in svetovalci

Promoviranje izdelkov ali storitve s pomočjo sistema Newsletter.si je sedaj lažje, kot kadarkoli doslej! Sistem za pošiljanje e-sporočil vašemu seznamu e-mailov lahko uporabite za namen obveščanja, svetovanja ali recimo promocijo nove ponudbe s popusti. Sistem vam omogoča, da z vašimi kupci ohranjate stik in tudi z njihovo pomočjo pridobivate nove in nove kupce.


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Pridobivanje novih kupcev
  Promoviranje izdelkov ali storitev
  Pošiljanje e-novic, da ostanete v stiku z vašimi kupci

na vrh >>





Saloni, lepotni centri, plaže

Dandanes se pogosto dogaja, da ljudje drug drugemu gledajo v krožnik ali pa opravljajo nekoga, ki ima npr. boljšo postavo. V času poletja je marsikomu zelo pomembno, da se dobro počuti v kopalkah. Če se dobro počutimo v svojem delno zakritem adamovem kostumu, bomo veliko raje obiskoval takšna mesta, kjer lahko ponosno pokažemo svoje mišice ali pa noge brez celulita. Po drugi strani je telo dober pokazatelj zdravega ali nezdravega življenja. Ni torej važen biceps ali triceps, temveč dobro in zdravo počutje.
Ljudje so lačni informacij, kako priti do dobrega in predvsem zdravega počutja. Ker ste strokovnjak v vaši dejavnosti, vaši potencialni obiskovalci od vas pričakujejo razne nasvete o tem kako postati zdrav in privlačen, saj se na podlagi tega lažje odločijo katerega ponudnika tovrstnih storitev bodo izbrali. E-mail marketing je idealen način za konstantno doziranje svežih in uporabnih informacij tistim, ki si želijo zdravja in lepote. Ker sistem Newsletter.si omogoča tudi detajlno merjenje odziva, pa lahko pridete celo do podatka npr. o tem, kdo je plešast in kdo na plaži ne bi dal 2 € za ležalnik.   


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Konsistentno pošiljanje e-novic in uporabnih člankov z nasveti
  Oglašujte popuste, posebne ponudbe ali promocije
  Na vašo spletno stran ali blog dovajajte obisk
  Objavite zadnje modne krike, frizure ali pa trend v oblikovanju telesa





Odvetniki in odvetniške pisarne

Ker ste strokovnjak na pravnem področju in ker je dandanes povpraševanje po vaših storitvah v vzponu, je vaš uspeh skoraj zagotovljen. Vaši klienti se zanašajo na vas tudi v najbolj kočljivih situacijah, kar pomeni, da vas bodo zagotovo tudi priporočili, če bodo zadovoljni z vašimi storitvami. Večina vaših potencialnih strank, vaše storitve išče preko interneta, čeprav bi veliko pravnikov še vedno trdilo drugače. Newsletter.si pa je ravno takšen sistem, ki bo na najlažji in najbolj prijazen način pripomogel k vaši uveljavitvi na internetu. Če imate seznam e-mailov, ste že na pol poti.

 

Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Promovirate vaše storitve in strokovnost
  Ustvarjate, urejate in pošiljate vaši spletni strani prilagojene e-novice
  Upravljate z vašimi e-mail seznami
  Merite odziv na vaša poslana sporočila
  Vzpostavljate odnos in zaupanje vaših strank




Zabavna industrija, bendi, DJi, glasbeniki, iskanje talentov

Če se ukvarjate z zabavno industrijo in nekaj pomenite v njej, potem vas zagotovo vsi poznajo. Torej se znate povezati z ljudmi, ste zabavni ali pa pač pomembni. Marsikomu dejansko pomagate pozabiti na njegove probleme, da se lahko sprosti, četudi le za trenutek. Vi ste njihova terapija, za oči, ušesa, možgane... Imajo vas radi! Pustite jim, da vas obožujejo, naj vas spremljajo na vsakem „vašem koraku“! Ne bojte se, na internetu se ni potrebno skrivati pred podivjano množico in paparaci, saj lahko sami določite vsebino! S pomočjo Newsletter.si sistema lahko danes nagovorite prav vsakega izmed množice. Svoje oboževalce redno obveščajte o novostih na vaši karierni poti in s tem poskrbite, da se bodo tudi sami počutili pomembne!

 

Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Naznanite prihajajoči dogodek, koncert, predstavo
  Pridobivajte obiskovalce na vašo spletno stran
  Ponujajte vstopnice s popustom
  Pošiljajte e-novice z mesečnimi sporedi dogodkov
  Bodite v kontaktu z vašimi oboževalci in jih obveščajte
  Pošiljajte objave za medije
  Merite odziv na vaše e-maile






Športne organizacije in klubi

Kot krovna športna organizacija in tudi  kot posamezni športni klub se zagotovo vsak dan srečujete s pošiljanjem elektronske pošte večim prejemnikom. Naj gre za dnevna obvestila, objavo sezonskih dogodkov, rezultatov  tekmovanj ali zgolj pošiljanje materiala za seminarje, v vsakem primeru gre za masovno pošiljanje sporočil različnim skupinam prejemnikov (športniki, trenerji, funkcionarji, klubi, sponzorji, opremljevalci, oboževalci...), ki vam vzame kar nekaj dragocenega časa. Za vas smo pripravili sistem, ki vam ne bo le prihranil veliko časa, temveč tudi zelo poenostavil pošiljanje sporočil in omogočil večji pregled nad njimi.  Predstavljamo vam Newsletter.si, ki vam brez tehničnega predznanja omogoča popoln nadzor na pošiljanjem e-pošte, poleg tega pa nudi še nešteto možnih prilagoditev vašim potrebam in željam. Uporabite ga lahko kjerkoli in kadarkoli, potrebujete le internetno povezavo. Preizkusite Newsletter.si in se pridružite množici tistih, ki znajo učinkoviteje opravljati administrativna dela!


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Konsistentno pošiljanje obvestil in novic
  Objava športnih dogodkov in prireditev
  Pošiljanje vabil
  Pošiljanje materiala za seminarje, seje, odbore, zbore...

na vrh >>








Vinske kleti in prodaja vina

Vino. Odgovorno za toliko nepozabnih in lepih spominov iz življenja...seveda, tudi kakšnih, ki so ušli iz glave že naslednji dan :)...pa vseeno. Če se ukvarjate z izdelavo ali prodajo vina, vam je zagotovo zelo pomembno to, da vaš pridelek z leti samo še pridobiva na vrednosti, kar je za vino tudi značilno. S pomočjo Newsletter.si sistema lahko sedaj izgradite in ojačate identiteto vaše blagovne znamke, ne da bi pri tem polili eno samo kapljico. Imate seznam e-mailov? Preizkusite najbolj učinkovit način za dolgoročno pridobivanje kupcev, vaša konkurenca pa naj se sprašuje odkod ves ta rompompom.


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Oznanite pokušanje vina ali poseben dogodek
  Pošiljajte e-novice v zvezi z trendi v vinarski dejavnosti
  Obveščajte vaše stranke o tem, kako napreduje letina
  Vzdržujte dialog med vami, okoliškimi distributerji in restavracijami
  Promovirajte posebne ponudbe in popuste



Sejmi in veliki dogodki

Na vašem dogodku boste zbrali najboljše iz različnih branž, najnovejše znanje in izkušnje s teh področij in najvplivnejše ljudi - naj bo to sejem cvetja, avtomobilov ali pa znanosti - vse udeležence je potrebno o tem redno obveščati in koordinirati. Da pa bo vse potekalo kot načrtovano, potrebujete zmogljivo orodje, s katerim lahko obveščanje opravite s čimmanj truda. Tri besede: Newsletter pika si.


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Pošiljajte obvestila o tem, kako napredujejo priprave za sejem/dogodek
  Obveščajte in angažirajte potencialne stranke / udeležence / predavatelje na
       vašem dogodku
  Obveščajte zainteresirane o posebnih dogodkih na vašem sejmu
  Upravljajte z vašimi e-mail seznami
  Merite odziv






Umetniki in galerije

Umetnost je umetnost in treba je priznati, da se umetniki neradi poslužujejo stvari, ki nekako ne ustrezajo njihovim „okvirjem“. Toda, še tako veleumni umetnik, kot je bil sam Michelangelo, bi se kdaj pa kdaj poslužil marketinga oz. prodaje, le da bi pa zraven še kaj zaslužil. Ne bojte se, ni vam potrebno postati programer ali pa vodja spletnega marketinga, zato smo mi tukaj.

Kako si lahko kot „umetnik“ pomagam z e-mail marketing sistemom Newsletter.si?
  Naznanite razstavo ali predstavo
  Pošiljate e-novice, da z njimi obveščate vaše oboževalce
  Objavite vašo zadnjo mojstrovino
  Prejemnikom pošiljate vabila








Dekoratorji in dizajnerji

Ljudje postajajo zelo izbirčni. Trendi prihajajo in odhajajo, zato je velikokrat potrebno imeti šesti čut, da s svojimi dizajni ostanete pri samem vrhu, v koraku z zadnjo modo. Na srečo je tukaj Newsletter.si, ki s široko ponudbo različnih grafičnih dizajnov, omogoča, da se hitro prilagodite stalno spreminjajočim se tokovom občinstva , ki se nikakor ne more odločiti kaj bi rado. Če temu pridodate še vaše znanje, vizijo in dizajnersko žilico, bodo to vaši potencialni kupci začutili kot priložnost, da se poistovetijo z zadnjimi krikom mode.

Kako si lahko kot „dizajner“ pomagam z e-mail marketing sistemom Newsletter.si?
  Naznanite modni šov
  Informirajte vaše kliente s pomočjo e-novic
  Oglašujte vaše zadnje remek delo
  Razpošiljajte vabila
  Uporabljajte prilagojene grafične dizajne in dodajte osebno noto





Politiki in politične kampanje

Kot politik in govorec se zagotovo zelo dobro zavedate pomena moči besede in tovrstnega izražanja. Za vašo ciljno skupino si želite, da se poistovetijo z vami in vašimi načrti, da verjamejo v njih, kakor verjamete sami. Vi ste tisti, ki se najbolj zavedate morebitne učinkovitosti poštenega direktnega sporočila in ravno zato prav vi najbolj veste kaj povedati prejemnikom vašega e-mail sporočila. S hitrim, enostavnim in učinkovitim pošiljanjem e-kampanje z merjenjem odziva, boste zagotovo dosegli odlične rezultate. Newsletter.si je kot ustvarjen za nagovor vašega širšega občinstva in širjenje pravih besed.

 

Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Pošiljajte objave za medije
  Povabite vaše privržence na shod v njihovi okolici
  Objavite vaše reakcije na mnenja ali novice o zadevi, takoj ko se ta pojavi
  Obveščajte vaše volivce o datumu in lokaciji volitev oz. izbora
  Pošiljajte občasne e-novice vašim volivcem
  Pozovite vaše volivce na izraz njhovega mnenja
  Upravljajte z vašimi e-mail seznami
  Merite odziv



Trženje opreme in pripomočkov v zdravstvu

Že od samega tempa, s katerim se pojavljajo novosti na področju zdravega življenja, se vam lahko zvrti. Ni pa potrebe, da si otežujete življenje še z masovnim e-mail obveščanjem vaših strank o novitetah - da bo le-to potekalo čimmanj boleče, je tu servis Newsletter.si - vaš aspirin za e-mail kampanje.


Za kaj bi na mojem področju lahko uporabil Newsletter.si?

  Za pošiljanje e-novic s nasveti za boljše zdravje in zdravo prehrano
  Promovirajte udeležbo na konferencah, sejmih, webinarjih,...
  Vzdržujte kontakt z vašimi strankami/pacienti
  Sledite odzivu na različne ponudbe, testirajte!
  Obveščajte vašo ekipo/zaposlene




To je le nekaj primerov, kako lahko uporabljate servis Newsletter.si. Dejansko je možnosti uporabe toliko, kot jih premore vaša domišljija. Zato ne odlašajte, preizkusite servis Newsletter.si že danes, povsem brezplačno. Odprite svoj brezplačni račun takoj!