Ko je priprava in pošiljanje e-mailov enostavna stvar


Servis Newsletter.si vam nudi vse, kar potrebujete za uspešno upravljanje e-mail kampanj. Pridobivanje prijav, oblikovanje seznamov, sestavljanje in oblikovanje sporočil, testiranje pošiljanj, merjenje in analiziranje odziva - vse to je z našim servisom postalo enostavno opravilo

External link opens in new tab or window



Priprava vrhunsko oblikovanih e-mail sporočil
Ni potrebe, da pošiljate suhoparno oblikovana e-mail sporočila. Imate pripravljene lastne oblikovne predloge? Uvozite in uporabite jih brez težav! Želite uporabiti že predpripravljene designe? Na voljo vam je več kot bogat izbor oblikovnih predlog s tematiko za katerokoli dejavnost.

Enostavno pripravite in upravljajte sezname prejemnikov
Enostavno uvozite sezname, pripravljene v Microsoft Excelu ali podobnem programu za urejanje preglednic in jih naprej urejajte znotraj Newsletter.si uredniškega vmesnika. Segmentirajte prejemnike z dodatnimi atributi in oblikujte ciljne skupine, ki popolnoma ustrezajo vaši trenutni kampanji.

Testirajte, preden dokončno pošljete
Pošljite končno pripravljeno sporočilo na svoj e-mail naslov ali na posebej pripravljeni testni seznam prejemnikov in tako testirajte, kako bodo pripravljeno e-mail sporočilo videli vaši prejemniki, še preden jim ga dokončno pošljete.

Vaša e-pošta bo berljiva v vseh glavnih e-mail programih
Newsletter.si servis poskrbi da bodo vaša e-mail sporočila poslana na način, da bodo obdržala predvideno obliko v vseh najpogosteje uporabljanih e-mail programih - namiznih (Outlook, Mac Mail, Thunderbird,...) in spletnih (Gmail, Yahoo, Hotmail).

Težave s prikazom e-pošte? Klik za prikaz v spletnem brskalniku.
Ni bojazni, da vaši prejemniki ne bi mogli videti sporočila v pravi obliki zaradi morebitne blokade prikazovanja slik. Servis Newsletter.si poskrbi, da je vsako e-mail sporočilo objavljeno tudi na spletnem strežniku, poslano sporočilo pa opremljeno s povezavo, ki prejemniku omogoča ogled sporočila tudi v običajnem spletnem brskalniku.

Odjava z e-mail seznama? Le klik stran.
Pošiljatelj elektronskih sporočil bo v očeh prejemnika videti bolj verodostojen in strankam prijazen, če jim omogoči enostavno odjavo od nadaljnega prejemanja njegovih sporočil. Pri e-mail sporočilih, poslani z Newsletter.si, se bo prejemnik lahko s seznama odjavil z enim samim klikom, če pa se je pomotoma odjavil, pa se bo imel možnost takoj tudi ponovno prijaviti.

Merite odziv in usmerjajte vaše prodajne aktivnosti
Kako dobro je uspela vaša kampanja, lahko ugotovite le, če merite odziv prejemnikov. Informacije, kateri prejemniki so odprli vašo e-pošto in na katere povezave je posamezen prejemnik kliknil, bodo bistveno pripomogle k boljšemu razumevanju in identificiranju interesov vsake vaše stranke ter k boljšemu prodajnemu nagovoru vsake stranke posebej.

Dostava zagotovljena
Ker je servis Newsletter.si prijavljen pri različnih ponudnikih interneta, vaša e-pošta ne bo prestrežena kot neželena ali zavrnjena s strani poštnih strežnikov pri določenih prejemnikih. Tudi če ima določen prejemnik poln e-mail nabiralnik, bo vašo pošto prejel takoj, ko bo dovolj prostora v njegovem nabiralniku.

Zbirajte prijave na sporočila na enem mestu
Za zbiranje prijav na elektronska sporočila lahko na katerokoli od vaših spletnih mest enostavno vključite spletni obrazec Newsletter.si in tako zagotovite, da se vse prijave, bodisi enostavne, bodisi tiste ki zahtevajo dodatno potrditev, samodejno beležijo v vašem Newsletter.si računu.

S katerokoli dejavnostjo se ukvarjate, predloge so tu
So vaša dejavnost finančne storitve? Morebiti se ukvarjate s telekomunikacijami, gradbeništvom, arhitekturo, grafičnim oblikovanjem? Kakršnakoli že je vaša dejavnost, imamo za vas že pripravljene oblikovne predloge, ki jih enostavno izberete, vnesete vsebino in že ste pripravljeni za pošiljanje vaši ciljni skupini prejemnikov.



External link opens in new tab or window