Le še testirate in pošljete


Sporočilo ste pripravili, seznam je nastavljen. Potrebno je le še preizkusiti, kako se vaše pripravljeno sporočilo obnaša v različnih odjemalcih in pripravljeni ste za pošiljanje. Vpišite poljuben testni e-mail naslov ali pošljite sporočilo na testni seznam in preverite obnašanje sporočila v različnih e-mail programih.



Enostavno testiranje

Za testno pošiljanje je najbolje, če imate že vnaprej pripravljene ločene testne sezname z lastnimi e-mail naslovi, na katere si enostavno testno razpošljete e-pošto in na ta način preverite prikazovanje sporočila v različnih e-mail programih, testno pa lahko pošljete sporočilo tudi na poljuben e-mail naslov z enostavnim vpisom v za to predvideno polje.
 
External link opens in new tab or window


Osebni (personalizirani) nagovor

Pred pošiljanjem e-pošte imate možnost izbrati, ali boste prejemnike nagovarjali po imenu ali pa bo sporočilo povsem splošno. Osebni nagovor lahko vključite v naslov (zadevo) sporočila in v telo sporočila.
 
External link opens in new tab or window



In še več...


Možnost ogleda sporočila v spletnem brskalniku

Če zaradi določenih razlogov, kot so naprimer varnostne nastavitve e-mail strežnika prejemnika,  prejemnik nima možnosti sporočila ogledati v popolni obliki v svojem e-mail programu, si lahko sporočilo vedno ogleda v običajnem spletnem brskalniku.

Dostava zagotovljena

Servis Newsletter.si ima dogovor s ponudniki interneta, zahvaljujoč kateremu pošta, poslana z naših strežnikov, ne bo prestrežena kot neželena. V primeru, da dostava zaradi polnega nabiralnika prejemnika ni takoj mogoča, sistem poskrbi, da bo sporočilo do prejemnika dospelo takoj, ko bo v njemu dovolj prostora.